kolmapäev, 17. aprill 2019

Õhuline Beseekook võikreemiga

Besee võikreemiga

Läks veits pruuniks, kuigi poleks tohtinud


Retsept:


munavalget (suurus L)
175 g peeneteralist suhkrut
näpuotsaga soola

Võikreem:

125 g pehmet toasooja võid
0,5 tl vanillisuhkrut või -ekstrakti

Valmista õhuline tainas ehk beseetainas nende juhiste järgi. Pritsi ahjuplaadile u 15 cm sinkavonka/lainelised piklikud koogid ning kuivata neid 110-kraadises ahjus paar tundi, kuni beseepõhjad on kenasti läbi küpsenud ja kuivad. Lase jahtuda. 
Valmista võikreem selle retsepti järgi, määri kahe beseepõhja vahele ja serveeri. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kohupiima-virsikutort

 Kohupiima-virsikutort  1kg Tort koosneb kahest immutatud biskviidikihist, mis on omavahel ühendatud kohupiimakreemiga. Tordi ääred ja peali...