Tainas: 2tk
Nisujahu 550 0,339kg
Presspärm 0,016kg
Suhkur 0,016kg
Taimne õli 0,026kg
Sool 0,005kg
Vesi~ 0,198kg
Kõik toorained segatakse ühtlaseks tainaks ja lastakse käärida 30-60 min. Käärimise ajal lüüakse tainast alla 1-2 korda. Tainas jagatakse kahte võrdsesse ossa ja ümardatakse. Ümardatud tainas puhkab 10-15 minutit. Seejärel vormitakse batoonideks. Pannakse kerkima. Kerkimise aeg 20-50 min. Kerkinud batoonidele tehakse peale 3-4 lõiget.
Enne ahju asetamist viimistletakse tooted vajadusel veega. Küpsetatakse ~190C kuumuses 15 minutit. Küpsetamise esimeses faasis antakse 15 sekundit auru.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar