Tainas: 2tk
Nisujahu 550 0,551kg
Presspärm 0,022kg
Suhkur 0,016kg
Margariin 0,016kg
Piimapulber 0,008kg
Sool 0,009kg
Vesi~ 0,316kg
Kõik toorained segatakse ühtlaseks tainaks ja lastakse käärida.
Kerkekapi temperatuur 30-35C.
Käärimise aeg 15-40 minutit.
Tainas tükeldatakse kaheks võrdseks osaks, vormitakse saiad ja asetatakse ettevalmistatud vormi. Kergitatakse.
Kerkekapi temperatuur 30-35C.
Kerkimise aeg 30-50 minutit.
Enne ahju asetamist viimistletatakse tooted vajadusel veega. Küpsetatakse ~180C juures 20-25 minutit. Küpsetamise esimeses faasis antakse 15 sekundit auru.
NB! Küpsetusparameetrid võib muuta vastavalt ahju eripäradele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar