pühapäev, 12. jaanuar 2020

Vormisai



Tainas: 2tk

Nisujahu 550             0,551kg
Presspärm                  0,022kg
Suhkur                       0,016kg
Margariin                   0,016kg
Piimapulber               0,008kg
Sool                           0,009kg
Vesi~                         0,316kg

Kõik toorained segatakse ühtlaseks tainaks ja lastakse käärida.
Kerkekapi temperatuur 30-35C.
Käärimise aeg 15-40 minutit.

Tainas tükeldatakse kaheks võrdseks osaks, vormitakse saiad ja asetatakse ettevalmistatud vormi. Kergitatakse. 
Kerkekapi temperatuur 30-35C.
Kerkimise aeg 30-50 minutit.

Enne ahju asetamist viimistletatakse tooted vajadusel veega. Küpsetatakse ~180C juures 20-25 minutit. Küpsetamise esimeses faasis antakse 15 sekundit auru.
NB! Küpsetusparameetrid võib muuta vastavalt ahju eripäradele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kohupiima-virsikutort

 Kohupiima-virsikutort  1kg Tort koosneb kahest immutatud biskviidikihist, mis on omavahel ühendatud kohupiimakreemiga. Tordi ääred ja peali...