pühapäev, 12. jaanuar 2020

Kohupiimakorp 20tk



Tainas:

Nisujahu 550                   0,600kg
Presspärm                        0,040kg
Suhkur                             0,110kg
Margariin                         0,054kg
Sool                                 0,006kg
Vesi ~                              0,300kg

Kõik toorained segatakse ühtlaseks tainaks ja lastakse käärida.

Kerkekapi temperatuur 28-32C.
Käärimise aeg 20-30 minutit.

Vormimine, viimistlus ja küpsetamine

TÄIDIS:

Margariin                       0,056kg
Kohupiim                       0,620kg
Suhkur                            0,084kg
Vaniljekreemipulber       0,048kg
"Ekströms" 
Muna                              0,110kg

TÄIDISE VALMISTAMINE: kohupiima hulka segatakse pehmendatud margariin, suhkur, muna ja vaniljekreemipulber.

Käärinud tainast kaalutakse 55 g tainatükid. 
Veeretatakse kuklid.
Asetatakse küpsetusplaadile kerkima 20 -30 minutiks.
Kerkinud kukli keskele vajutatakse õõnsus.
Määritakse munamäärdega.
Õõnusesse pritsitakse kohupiimatäidis 40 g.

Küpsetatakse ~200-210C juures 8-12 minutit.
  



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kohupiima-virsikutort

 Kohupiima-virsikutort  1kg Tort koosneb kahest immutatud biskviidikihist, mis on omavahel ühendatud kohupiimakreemiga. Tordi ääred ja peali...