Tainas:
Nisujahu 550 0,600kg
Presspärm 0,040kg
Suhkur 0,110kg
Margariin 0,054kg
Sool 0,006kg
Vesi ~ 0,300kg
Kõik toorained segatakse ühtlaseks tainaks ja lastakse käärida.
Kerkekapi temperatuur 28-32C.
Käärimise aeg 20-30 minutit.
Vormimine, viimistlus ja küpsetamine
TÄIDIS:
Margariin 0,056kg
Kohupiim 0,620kg
Suhkur 0,084kg
Vaniljekreemipulber 0,048kg
"Ekströms"
Muna 0,110kg
TÄIDISE VALMISTAMINE: kohupiima hulka segatakse pehmendatud margariin, suhkur, muna ja vaniljekreemipulber.
Käärinud tainast kaalutakse 55 g tainatükid.
Veeretatakse kuklid.
Asetatakse küpsetusplaadile kerkima 20 -30 minutiks.
Kerkinud kukli keskele vajutatakse õõnsus.
Määritakse munamäärdega.
Õõnusesse pritsitakse kohupiimatäidis 40 g.
Küpsetatakse ~200-210C juures 8-12 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar